top of page
  • Εικόνα συγγραφέαOlga

Αρχάγγελος Γαβριήλ | Ο Άγγελος της επικοινωνίας και των νέων αρχών

Αρχάγγελος Γαβριήλ Ο «Ισχυρός» και Θεϊκός Αγγελιοφόρος


Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ένας ισχυρός και στοργικός αγγελιοφόρος της Θείας αγάπης, της σοφίας και της καθοδήγησης. Ο Γαβριήλ είναι ο Αρχάγγελος της επικοινωνίας, των νέων ξεκινημάτων και της δύναμης.


archangel-Gabriel-ai-image-generation-lexica.art


Όταν συνδέεσαι με τον Γαβριήλ, μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις να συντονίζεσαι και να λαμβάνεις άμεσα μηνύματα Θεϊκής αγάπης για τον εαυτό σου, και στο άνοιγμα να επιτρέψεις στη Θεία δύναμη, σοφία και ευλογίες να ρέουν σε όλη σου τη ζωή.

 


Ποιος είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ;

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς αρχαγγέλους σήμερα, κυρίως λόγω του ότι αναφέρεται στη Βίβλο τόσο στην Καινή όσο και στην Παλαιά Διαθήκη. Η πιο συνηθισμένη Βιβλική ιστορία με τον Γαβριήλ είναι η ιστορία των Χριστουγέννων!


Ο Γαβριήλ είναι ο άγγελος που οδηγεί τους τρεις σοφούς στην τοποθεσία γέννησης του Χριστού και είναι επίσης ο άγγελος που εμφανίζεται στη Μαρία λέγοντάς της ότι θα γεννήσει έναν Υιό. Για αυτόν τον λόγο, ο Γαβριήλ μερικές φορές είναι γνωστός ή αναφέρεται ως «ο Άγγελος των Χριστουγέννων», αλλά παρόλο που η ιστορία του Γαβριήλ χρονολογείται από τους βιβλικούς χρόνους… Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο δραστήριοι ή ικανοί να μας υποστηρίξουν και να μας καθοδηγήσουν σήμερα!


Μία από τις κοινές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να αποκτήσουμε μια εικόνα για τη μοναδική ενέργεια των διαφορετικών Αρχαγγέλων είναι να δούμε την έννοια του ονόματός τους. Στα εβραϊκά, το όνομα Γαβριήλ σημαίνει «Ο Θεός είναι η δύναμή μου», «Ο Ισχυρός» ή «Ήρωας του Θεού» και αυτό παραπέμπει στην απίστευτη δύναμη και δύναμη που ενσαρκώνει η Gabriel και το έργο της να βοηθήσει την ανθρωπότητα να αποκτήσει τη δική μας Θεϊκή δύναμη και ενσαρκωμένη δύναμη.


Ναι, αναφέρθηκα στον Γαβριήλ ως αυτήν. Υπάρχει κάποια διαμάχη για το αν ο Gabriel είναι άνδρας ή γυναίκα, και αυτό είναι για καλό λόγο! Το φύλο σίγουρα υπάρχει, αλλά λειτουργεί διαφορετικά στις υψηλότερες διαστάσεις. Το φύλο είναι περισσότερο μια ποιότητα ενέργειας. Πραγματικά, όταν πρόκειται για Αρχαγγέλους, μπορούν να επιλέξουν να εμφανιστούν με αρσενική ή θηλυκή ενέργεια, ή κανένα από τα δύο, μάλλον να εμφανίζονται ως καθαρό φως και ενέργεια.


Ο/H Αρχάγγελος Γαβριήλ έχει ιδιαίτερα μια θηλυκή ενέργεια, καθώς συνδέεται με τις δυνάμεις της Σελήνης και με τις δυνάμεις Γέννησης.

Είτε βιώνεις την παρουσία του Γαβριήλ ως άνδρα ή γυναίκα, να ξέρεις ότι το φύλο χρησιμοποιείται από τους αρχαγγέλους για να μεταδώσει ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που ο Αρχάγγελος Μιχαήλ που είναι ο άγγελος της προστασίας εμφανίζεται συνήθως πιο αρρενωπός και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ο άγγελος της επικοινωνίας θηλυκός.


Η θεϊκή θηλυκή παρουσία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ είναι πολύ συνδεδεμένη με τους κύκλους της σελήνης, τη ροή της επικοινωνίας και το ρέον στοιχείο του νερού. Ο Γαβριήλ εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να σε καθοδηγήσει και να σε υποστηρίξει στη σύνδεση με την εσωτερική σου Αλήθεια και ενσαρκώνοντας το ανώτερο επίπεδο Θεϊκής επίγνωσης και Αγάπης που είναι διαθέσιμο στη ζωή σου.


Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στη Βίβλο

Ο Γαβριήλ είναι επίσης περίπλοκα συνδεδεμένος με τον κόσμο των ονείρων. Στη Βίβλο, ήταν σε ένα όνειρο όπου ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είπε στον Ιωσήφ για την επερχόμενη γέννηση του Ιησού.


Σήμερα, λατρεύει να στέλνει σε αυτούς που είναι ανοιχτοί μηνύματα αγάπης και καθοδήγησης κατά τη διάρκεια του ονείρου. Όταν κοιμάσαι, είσαι πιο δεκτικός σε ανώτερη καθοδήγηση του Πνεύματος. Αν δεν το κάνεις ήδη, αρχίσε να δίνεις προσοχή στα όνειρά σου. Εάν δυσκολεύεσαι να ανακαλέσεις τα όνειρά σου, κράτα ένα ημερολόγιο κοντά και γράψε τα όνειρά σου, όταν ξυπνάς το πρωί.


Υπάρχει απίστευτη διορατικότητα και μάθηση που πηγάζει από την αποκρυπτογράφηση των ονείρων σου και την προσοχή σε αυτά και τι σημαίνουν για τη ζωή σου. Απλώς δεσμευόμενος να γράψεις τα όνειρά σου και μετά αρχίζοντας να προσπαθείς να θυμάσαι κάθε πρωί, θα αρχίσεις να θυμάσαι περισσότερα!


Στη συνέχεια, λάβε υπόψη και συνειδητοποιήσε πότε ένα όνειρο είναι εκτός του κανόνα του τι είναι συνήθως τα όνειρά σου. Όταν ένας άγγελος επικοινωνεί μαζί σου σε ένα όνειρο, θα υπάρχει η ενεργειακή υπογραφή του χρυσού φωτός και της απίστευτης αγάπης ενέργειας που θα παραμείνει στη συνέχεια.


Τρία σημάδια που δείχνουν ότι ο Γαβριήλ είναι μαζί σου

Έχεις ζητήσει καθοδήγηση ή βοήθεια από τον Gabriel; Όταν ζητάς από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ υποστήριξη, θεραπεία, έμπνευση και καθοδήγηση, θα ανταποκριθεί!


Η καθοδήγηση του Γκάμπριελ μπορεί να μην εμφανίζεται με τον τρόπο που περιμένεις και μπορεί να μην έχει τη μορφή λήψης ενός ξεκάθαρου λεκτικού μηνύματος (ειδικά στην αρχή, καθώς πρέπει να έχεις ανοικτές τις λεπτές ψυχικές σου αισθήσεις για αυτό)…


Αλλά να ξέρεις ότι όταν ζητάς βοήθεια και καθοδήγηση, ο Γκάμπριελ θα απαντήσει… Αλλά είναι στη συνέχεια στο χέρι σου να μείνεις στο παρόν, συγκεντρωμένος και ανοιχτός για να επιτρέψεις στη καθοδήγηση, τη δημιουργική έμπνευση και τη σοφία του Γκάμπριελ να εμφανιστεί.


Καθώς εξασκείς την επίγνωση της παρούσας στιγμής, παραμένεις συγκεντρωμένος και προσγειωμένος στη στιγμή και επιστρέφεις συνεχώς την επίγνωσή σου στην παρατήρηση, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη…


Εκτός από το να είσαι σε μια δεκτική κατάσταση για να έχεις πρόσβαση σε άμεση έμπνευση και μηνύματα αγγέλου, θα είσαι επίσης στη σωστή κατάσταση του μυαλού για να παρατηρήσεις τα σημάδια της παρουσίας του Αρχαγγέλου Γαβριήλ που εμφανίζονται!


Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να υποδηλώνουν την παρουσία του Γαβριήλ, αλλά με βάση την εμπειρία μου, εδώ είναι τα 3 πιο κοινά σημάδια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ:


1. Η Λευκή-Χάλκινη Αγγελική Ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ

Ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια που ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι μαζί σου είναι ότι αρχίζεις να αισθάνεσαι ή να παρατηρείς ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, που είναι ότι εμφανίζεται με ένα όμορφο λευκό και χρυσό, χάλκινο αγγελικό φως.


Μπορείς να δεις αυτό το λαμπρό φως με την εσωτερική σου όραση, στρέφοντας απλά την προσοχή σου προς τα μέσα.


Για παράδειγμα, όταν βρίσκεσαι σε μια ήρεμη κατάσταση διαλογισμού και ζητάς από τον Γκάμπριελ να βγει μπροστά, συμβαίνει κάτι μαγικό. Μπορεί να λάβεις μια γενική αίσθηση της εγκάρδιας ζεστασιάς και της παρουσίας του ή μπορεί πραγματικά να βιώσεις την παρουσία του Γκάμπριελ να προχωράει με ή ως λαμπερό χάλκινο φως.


Ο άλλος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να ξεδιπλωθεί αυτό το σημάδι είναι βλέποντας χάλκινες λευκές σφαίρες στην περιφερειακή σας όραση. Όταν συμβεί αυτό, μην εκπλαγείς αν όταν προσπαθείς να εστιάσεις στο φως, φεύγειι! Το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βρει ένα μέρος χαλάρωσης απαιτεί για να εμβαθύνει η εμπειρία σου με τον Γκάμπριελ.


Η λέξη κλειδί εδώ είναι το “επιτρέπω”. Επέτρεψε και νιώσε τη λευκή, χρυσή χάλκινη ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ που ανοίγει την επικοινωνία με το αγγελικό βασίλειο.


2. Νιώσε την λαμπρή ενέργεια του Gabriel

Το δεύτερο σημάδι της παρουσίας του Αρχαγγέλου Γαβριήλ είναι ότι αρχίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά και την αγάπη που είναι η ενεργειακή υπογραφή του.

Από την εμπειρία μου, η ενέργεια του Γαβριήλ είναι σαν μια ζεστή βουτιά στον ωκεανό, που καθαρίζει και καθαρίζει την ψυχή. Η ενέργειά του είναι σαν να ξυπνούν με την ανατολή του ηλίου με θέα σε μια καθαρή λίμνη. Όπως η φύση, η ενέργεια του Γαβριήλ είναι μια όμορφη αντανάκλαση του ανώτερου Θείου Φωτός. Είναι απαλό, ζεστό και απόλυτα ευχάριστο να μπαίνεις μέσα.


Όταν αισθάνεσαι αυτή τη ζεστή όμορφη ενέργεια, πιθανότατα αισθάνεσαι τον Γκάμπριελ! Και στη συνέχεια, όταν επιτρέπεις στον εαυτό σου να απολαύσει το θείο φως του Γαβριήλ, εξισορροπείς την ενέργειά σου και ανοίγεις περαιτέρω στη λήψη αγγελικής επικοινωνίας.


Την επόμενη φορά που θα διαλογιστείς, προσπαθήσε να προσκαλέσεις τον Γαβριήλ και στη συνέχεια, όταν απλά χαλαρώσεις και το επιτρέψεις, μπορεί να παρατηρήσεις τις ενέργειες ζεστασιάς και διαύγειας που είναι σημάδι της παρουσίας του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.


3. Αγγελική απεικόνιση και συμβολισμός

Το τρίτο σημάδι που μπορεί να βιώσεις όταν ο Γκάμπριελ είναι μαζί σου, είναι ότι αρχίζεις να βλέπεις πιο συχνά αγγελικούς συμβολισμούς γύρω σου.


Ίσως αυτό να έρχεται με τη μορφή του να δεις έναν πίνακα με έναν άγγελο κάπου που έχεις πάει συχνά και όμως ποτέ δεν είχες παρατηρήσει αυτόν τον πίνακα πριν. Εναλλακτικά, μπορεί να δεις κάπου ένα άγαλμα αγγέλου ή να ακούσεις να τραγουδούν αγγέλους σε ένα τραγούδι. Μπορεί να δεις περισσότερες φωτογραφίες αγγέλων στη ροή σου στο Facebook ή το Pinterest, ή να βρεθείς σε ένα εστιατόριο με το όνομα "Angel Cafe" ή "Gabriel's Bakery".


Αυτές οι χαριτωμένες και φαινομενικά συμπτωματικές θεάσεις αγγελικών εικόνων και συμβολισμών έχουν αγγελική ενέργεια παντού! Βλέποντας αγγέλους σε έργα τέχνης, μέσα ή ζώδια όπως αυτό συχνά αυξάνεται σε συχνότητα όταν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι κοντά σου και εργάζεται μαζί σου. Αν αυτό συμβαίνει, δεν είναι μόνο ένα σαφές σημάδι της παρουσίας του Γκάμπριελ, αλλά ένα σημάδι ότι εργάζεται για να σου μεταφέρουν μηνύματα! Φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ανοίξεις την καρδιά σου για να λάβεις περισσότερα από τα Θεϊκά μηνύματα του Γαβριήλ για τη συχνότητα θεραπείας και την αγάπη.


Κάλεσε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ για αγάπη, δύναμη, έμπνευση και καθαρό όραμα

Υπάρχουν πραγματικά τόσα πολλά με τα οποία μπορεί να βοηθήσει ο Γκάμπριελ. Όταν καλέσεις τον Αρχάγγελο Γκάμπριελ θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου δύναμη και να σου φέρει εμπνευσμένα μηνύματα για να σε βοηθήσουν στη ζωή σου και να βρειςτο ανώτερο κάλεσμά σου.


Εάν το πνευματικό σου όραμα έχει μπλοκαριστεί ή αισθάνεσαι αποκομμένος από τη Θεία Καθοδήγηση, ο Γαβριήλ μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις και να αποκαταστήσεις αυτή τη Θεία ροή, ώστε να μπορείς να λάβεις καθαρά Θεία έμπνευση και να δεις καθαρά τη Θεία αγάπη.


Απλά να ξέρεις ότι πιθανότατα θα απαιτηθεί κάποια ενέργεια από την πλευρά σου. Ο Γαβριήλ θα σου δείξει τι πρέπει να κάνεις για να αποκαταστήσεις αυτήν την ροή.


Αρχάγγελος Γαβριήλ για Θεραπεία

Ενώ ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο πιο γνωστός Αρχάγγελος Θεραπείας, καθένας από τους Αρχάγγελους φέρει μια θεραπευτική συχνότητα που μπορεί περαιτέρω να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει σε ένα θεραπευτικό ταξίδι.


Ο τρόπος με τον οποίο ο Gabriel συνήθως υποστηρίζει τη διαδικασία θεραπείας είναι να σε εμπνεύσει με ξεκάθαρη γνώση των βημάτων που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάστασή σου. Ο Γαβριήλ είναι ο Θεϊκός Αγγελιοφόρος Αρχάγγελος, και έτσι η θεραπευτική τους ενέργεια συχνά περιλαμβάνει τη σύνδεση σου με τα μηνύματα της Θεραπευτικής Αγάπης.


Ίσως χρειάζεται απλώς να σου υπενθυμίζεται ότι σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν τόσο πολύ ή ότι είσαι αρκετός! Τα μηνύματα αγάπης του Gabriel μπορούν να σου υπενθυμίσουν την έμφυτη αξία σου και μερικές φορές αυτό είναι «ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός» όσον αφορά τη μετατόπιση της ψυχικής και συναισθηματικής σου ενέργειας για να ευθυγραμμιστείς με το θεραπευτικό φως.


Επιπλέον, η σωματική θεραπευτική κρίση προκαλείται συχνά από ενεργειακά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Σε πολλές περιπτώσεις, επιτρέποντας στον εαυτό σου να εκφράσει δημιουργικά την ενέργειά σου, αναζωπυρώνει τη Θεία ενεργειακή ροή της ζωτικής δύναμης μέσω της ύπαρξής σου.


Επομένως, εάν ζητάς θεραπευτική ενέργεια και παίρνεις την καθοδήγηση για να βγάλεις ξανά τις μπογιές σου ή εργάζεσαι για να γράψεις ένα βιβλίο, μην αμφιβάλλεις ότι αυτή η ροή δημιουργικότητας είναι μέρος του θεραπευτικού σου ταξιδιού.


Εάν βρίσκεσαι σε θεραπευτική κρίση, ξέρεις ότι η θεραπευτική ενέργεια είναι διαθέσιμη σε εσένα από τα αγγελικά βασίλεια, αλλά πιο συχνά αντί για άμεση παρέμβαση ή θαυματουργή θεραπεία, οι άγγελοι θα σε εμπνεύσουν να κάνεις μόνος σου μέτρα δράσης για να θεραπεύσεις το σώμα σου και να ευθυγραμμιστείς με ευεξία και τις πιο ζωντανές δυνατότητες για τη ζωή σου.



Θυμήσου το θείο φως είναι μέσα σου!
Ο Γκάμπριελ θέλει να θυμάσαι ότι είσαι εδώ στη Γη τώρα γιατί το μοναδικό φως, η ατομική έκφραση, τα πάθη και ο σκοπός σου χρειάζονται. Το εσωτερικό φως και η αγάπη σου χρειάζονται.
Τώρα είναι μια συναρπαστική στιγμή στη Γη, και έχεις έναν ουσιαστικό ρόλο να παίξεις. Η ευγνωμοσύνη ανοίγει την καρδιά σου και θα σε οδηγεί σε κάθε χάος ή πρόκληση. Εσύ έχεις έναν ρόλο να παίξεις στην τρέχουσα κοσμική εξέλιξη, και μέσα από την καρδιά σου, όχι από το μυαλό σου, θα μάθεις τελικά αυτόν τον σκοπό.

1.347 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page