top of page
  • Εικόνα συγγραφέαOlga

Εξερευνώντας το Θεϊκό Βασίλειο: Αρχάγγελοι

Μάθε ποιοι είναι, τι κάνουν και πώς μπορούν να σε βοηθήσουν στο πνευματικό σου ταξίδι


Αρχάγγελοι και πνευματικότητα
Όλες οι εικόνες δημιουργήθηκαν με το πρόγραμμα τεχνιτής νοημοσήνης Lexica.art

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι οι Αρχάγγελοι και τι μπορούν να κάνουν για εσένα; Οι Αρχάγγελοι είναι ισχυρά πνευματικά όντα που εκπορεύονται με απίστευτο φως και συχνότητα. Κάθε Αρχάγγελος ενσαρκώνει συγκεκριμένες ιδιότητες και ιδιότητες του Δημιουργού, του Θεού και Ό,τι Είναι μέσω του απέραντου Θείου Φωτός και της αγάπης που φέρουν.


 

Αυτά τα θεία όντα υπηρετούν σύμφωνα με το Θείο θέλημα στους Ουρανούς και στη Γη, και οι αποστολές τους συχνά περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας στην ανθρωπότητα. Εξαιτίας αυτού, η παρουσία τους έχει τεκμηριωθεί σε πολλές θρησκείες σε όλη την ιστορία.



Τι είναι οι Αρχάγγελοι;

Οι Αρχάγγελοι δεν περιορίζονται σε μία μόνο θρησκεία ή πολιτισμό και υπάρχουν πέρα ​​από τα όρια του χρόνου και του χώρου. Διαθέτουν τη μοναδική ικανότητα να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντός μας, ως μια συνεχής ροή ενέργειας στην παρούσα στιγμή. Ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να παρέχουν βαθιά καθοδήγηση και μετασχηματιστικές προοπτικές.


Οι Αρχάγγελοι μπορούν να αποκαλυφθούν σε ανθρώπους σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ταυτόχρονα. Είναι υπέροχα όντα φωτός και άνευ όρων αγάπης που επιβλέπουν τους φύλακες αγγέλους, τους οδηγούς και άλλους αγγέλους που μας παρέχουν βοήθεια στη Γη. Οι Αρχάγγελοι ακτινοβολούν το Θείο φως και την ενέργεια της άνευ όρων αγάπης με συνέπεια.


Οι Αρχάγγελοι είναι εξαιρετικά εξελιγμένα πνευματικά όντα φωτός, που είναι πάντα έτοιμοι να μας προσφέρουν την αγάπη, την καθοδήγηση, τη θεραπεία και την υποστήριξή τους όποτε το επιδιώκουμε. Ωστόσο, σέβονται την ελεύθερη βούλησή μας και δεν θα επέμβουν χωρίς την άδειά μας.



Πώς να καλέσεις τους Αρχαγγέλους

Η σύνδεση με τους Αρχαγγέλους είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε άτομο και δεν υπάρχει μία στάνταρ μέθοδος για να γίνει αυτό. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι ανυψώνοντας τη δόνηση σου και μαθαίνοντας να ανοίγεις τις λεπτές και ψυχικές σας αισθήσεις, είναι πιο πιθανό να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σύνδεση με την ενέργεια υψηλής συχνότητας των Αρχαγγέλων.


Πόσοι Αρχάγγελοι υπάρχουν;

Ο αριθμός των Αρχαγγέλων είναι μεγαλύτερος από αυτόν που αντιλαμβάνονται τα περισσότερα άτομα. Πηγές λένε πως μπορεί να είναι δεκάδες ή εκατοντάδες, και άλλες πηγές οτι είναι μάλλον χιλιάδες.


Αρχάγγελοι που “εργάζονται” στα παρασκήνια. Οι Αρχάγγελοι που αναγνωρίζονται πιο συχνά είναι αυτοί που αναφέρονται σε θρησκευτικά κείμενα και εκείνοι των οποίων οι αποστολές συνδέονται συχνότερα με την παροχή βοήθειας στην ανθρωπότητα.


Ονόματα Αρχαγγέλων


Αρχάγγελος Γαβριήλ


Αρχάγγελος Γαβριήλ

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ένας από τους πιο γνωστούς Αρχαγγέλους που έχει ισχυρή παρουσία σε πολλές θρ


ησκείες και πολιτισμούς. Συχνά αναφέρεται ως ο «Αγγελιοφόρος Άγγελος», ο Γκάμπριελ παραδίδει μηνύματα καθοδήγησης, σαφήνειας και διορατικότητας σε όσους αναζητούν τη βοήθειά του. Γνωστός για την ικανότητά του να βοηθά στους τομείς της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας και της διαίσθησης, η ενέργεια του Γκάμπριελ περιγράφεται ως ισχυρή και ευγενική, εμπνέει θάρρος και προσφέρει υποστήριξη σε περιόδους αλλαγής και μεταμόρφωσης.



Ο Γαβριήλ είναι ο Αρχάγγελος της επικοινωνίας, των νέων ξεκινημάτων και της δύναμης.

Όταν τον καλέσεις, ο Γαβριήλ θα σου φέρει εμπνευσμένα θεϊκά μηνύματα για να σε βοηθήσει να βρεις την υψηλότερη κλήση σας.

Ο Gabriel συνεργάζεται επίσης στενά με συγγραφείς, δασκάλους, καλλιτέχνες, συμβούλους και πολλά άλλα!




Αρχάγγελος Μέτατρον


Αρχάγγελος Μέτατρον

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον είναι ένας πολύ σεβαστός και ισχυρός Αρχάγγελος που λέγεται ότι επιβλέπει τη ροή της ενέργειας στο σύμπαν. Συχνά απεικονίζεται με ένα ιερό γεωμετρικό σύμβολο, ο Metatron είναι γνωστός για την ικανότητά του να μας βοηθά να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημα της ζωής, να συνδεθούμε με τα ανώτερα βασίλεια και να αποκτήσουμε πρόσβαση στη γνώση και τη σοφία του σύμπαντος. Ως δάσκαλος και οδηγός, ο Metatron πιστεύεται ότι μας βοηθά να αναπτύξουμε τα πνευματικά μας


χαρίσματα και ικανότητες, ενώ μας βοηθά επίσης να εκδηλώσουμε τα υψηλότερα οράματα και τα όνειρά μας στην πραγματικότητα.



Ο Αρχάγγελος Μέτατρον είναι Θεϊκός τηρητής αρχείων και ισχυρός πνευματικός δάσκαλος. Συχνά αποκαλούμενος «Άγγελος της Ζωής», ο Metatron προσφέρει μια σύνδεση μεταξύ του Ουρανού και της Γης και εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να βοηθήσει όσους είναι έτοιμοι και πρόθυμοι, να ευθυγραμμιστούν με την υψηλότερη και καλύτερη δυνατή πορεία τους.

Το Metatron μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σύνδεση με το καθαρό φως...


Αρχάγγελος Μιχαήλ

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας από τους πιο γνωστούς Αρχαγγέλους, που συχνά απεικονίζεται ως ένας πανίσχυρος πολεμιστής που κρατά σπαθί και ασπίδα φωτός. Είναι ο αρχηγός των Αρχαγγέλων και χρησιμεύει ως προστάτης και υπερασπιστής της ανθρωπότητας. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι γνωστός για τη δύναμη, το θάρρος και την καθοδήγησή του και μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας, στην απελευθέρωση των φόβων και στο κόψιμο των κορδονιών που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Συνδέεται επίσης με το τσάκρα του λαιμού και μπορεί να σας βοηθήσει στην επικοινωνία και στο να λέτε την αλήθεια σας. Πολλοί άνθρωποι απευθύνονται στον Αρχάγγελο Μιχαήλ για υποστήριξη και προστασία σε στιγμές ανάγκης.


Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας ισχυρός Αρχάγγελος προστασίας.

Ο Μιχαήλ επιβλέπει τους φύλακες αγγέλους και θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τις χαμηλότερες ενέργειες φόβου ή ανησυχίας, ώστε να ανοίξεις για να ζήσεις την απίστευτη αγάπη και το φως του Αγγελικού Βασιλείου και να ζήσεις μια διασκεδαστική, γεμάτη και παθιασμένη ζωή.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας από τους πιο εύκολους Αρχαγγέλους να ακούς, για και επίσης ένας από τους πιο γνωστούς.


Αρχάγγελος Ραφαήλ


Αρχάγγελος Ραφαήλ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι γνωστός ως ο θεραπευτής του σωματικού και συναισθηματικού πόνου. Συχνά απεικονίζεται να κρατά ένα ραβδί με ένα φίδι τυλιγμένο γύρω του, που συμβολίζει τις θεραπευτικές τέχνες. Ο Ραφαήλ πιστεύεται ότι φέρνει θεραπεία σε όσους το ζητούν και επίσης καθοδηγεί τους θεραπευτές στο έργο τους. Το όνομά του σημαίνει «ο Θεός θεραπεύει» ή «Ο Θεός θεραπεύει» στα εβραϊκά, και συχνά συνδέεται με το πράσινο χρώμα, που αντιπροσωπεύει την υγεία και την αφθονία. Όσοι αναζητούν σωματική ή συναισθηματική θεραπεία μπορούν να καλέσουν τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για υποστήριξη και καθοδήγηση.


Είναι ένα πολύ γνωστό και απίστευτα ισχυρό αγγελικό ον, που είναι έτοιμο, πρόθυμο και περιμένει να συνδεθεί άμεσα μαζί σου, αν το επιθυμείς. Μέσω της ισχυρής θεϊκής καθοδήγησης από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, μπορείς να μάθεις να ενεργοποιείς και να χρησιμοποιείς την έμφυτη ικανότητα του σώματός σου να αυτοθεραπεύεται.


Αρχάγγελος Άριηλ


Αρχάγγελος Άριηλ

Η Αρχάγγελος Άριηλ είναι γνωστός ως «Λιοντάρι του Θεού» και σχετίζεται με τη φύση, τα ζώα και το περιβάλλον. Είναι γνωστό ότι προστατεύει και θεραπεύει όλα τα πλάσματα στη Γη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Η Αρχάγγελος Άριηλ βοηθά όσους εργάζονται για να θεραπεύσουν και να προστατεύσουν τον φυσικό κόσμο, και επίσης βοηθά όσους θέλουν να εκδηλώσουν αφθονία και ευημερία στη ζωή τους. Συχνά απεικονίζεται να κρατά μια σφαίρα, συμβολίζοντας τη φροντίδα της για τον πλανήτη και όλους τους κατοίκους του.


Η Αρχάγγελος Άριηλ, είναι μία ισχυρή Αρχάγγελος αφθονίας, ευτυχίας και φύσης.

Η Άριηλ συνεργάζεται στενά με τα ζώα και τα βασίλεια της φύσης και βοηθά εκείνους των οποίων οι αποστολές είναι ευθυγραμμισμένες με τη βοήθεια των ζώων και του περιβάλλοντος.


Αρχάγγελος Haniel


Η Αρχάγγελος Χανιήλ είναι γνωστή ως ο άγγελος της χαράς και της αγάπης. Εκπέμπει μια απαλή, θρεπτική ενέργεια που μπορεί να σε βοηθήσει να συνδεθείς με το εσωτερικό σου παιδί και να βρείς χαρά στις απλές απολαύσεις της ζωής. Η Χάνιελ συνδέεται με τη σελήνη και μπορεί να σε βοηθήσει να συνδεθείς με τους κύκλους της για να ενισχύσεις τη διαίσθησή σου και την πνευματική σου ανάπτυξη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε θέματα ρομαντικών σχέσεων, γονιμότητας και επούλωσης συναισθηματικών πληγών. Όταν καλείς τη Χάνιελ, μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς, γνωρίζοντας ότι είναι εκεί για να σε καθοδηγήσει και να σε υποστηρίξει.


Η Αρχάγγελος Χάνιελ είναι ένας Αρχάγγελος ενέργειας, ζωτικότητας και πάθους για ζωή.

Όταν καλείται, η Αρχάγγελος Χάνιελ θα καθαρίσει και θα μεταδώσει όλες τις ανησυχίες και θα χαμηλώσει τους κραδασμούς πίσω στην αγάπη με την μπλε σφαίρα του θεραπευτικού φωτός της.

Η Αρχάγγελος Χανιέλ μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αφυπνίσεις τις ψυχικές και πνευματικές σου ικανότητες όπως η ενεργειακή θεραπεία, η διόραση, η διαίσθηση και η εσωτερική δύναμη.


Αρχάγγελος Ωρίωνας


Αρχάγγελος Ωρίωνας

Ο Αρχάγγελος Ωρίωνας δεν είναι ένας από τους αρχαγγέλους που είναι κοινώς γνωστοί ή αναφέρονται σε θρησκευτικά κείμενα, αλλά είναι ένα ισχυρό πνευματικό ον που λέγεται ότι εκπέμπει την ενέργεια του Θείου Αρσενικού. Συχνά συνδέεται με την ενέργεια του αστεριού Σείριου και λέγεται ότι είναι φύλακας και προστάτης της Γης, καθώς και δάσκαλος και οδηγός για όσους αναζητούν να αναπτύξουν τη διαίσθησή τους και τα πνευματικά τους χαρίσματα. Ο Αρχάγγελος Ωρίων είναι επίσης γνωστός για την ικανότητά του να μας βοηθά να απελευθερώνουμε αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις και να μας βοηθά να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και επίγνωσης.


Ο Ωρίωνας είναι σαν τον γαλαξιακό Αρχάγγελο… Είναι ένας απίστευτα ισχυρός, κοσμικός και γεμάτος αγάπη οδηγός από τα Ουράνια Βασίλεια.

Ο Αρχάγγελος Ωρίωνας προσφέρει ισχυρή βοήθεια με την ενεργειακή εκκαθάριση, προστασία και απελευθέρωση σκοτεινής ή αρνητικής ενέργειας (ή οντοτήτων). Από την πιο ελαφριά πλευρά, θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις τη ψυχή σου για να λάβεις και να κατανοήσεις την τεράστια ομορφιά, τη μαγεία και την υψηλή συχνότητα δόνησης που υπάρχουν τώρα.


Αρχάγγελος Jophiel


Αρχάγγελος Jophiel

Η Αρχάγγελος Jophiel είναι γνωστός ως ο "Άγγελος της Ομορφιάς" και συνδέεται συχνά με το να βοηθά τα άτομα να δουν την ομορφιά και τη θετικότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής. Η ενέργεια της Jophiel λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την ενίσχυση της δημιουργικότητας, την υποστήριξη της πνευματικής διαύγειας και την προώθηση της αίσθησης εσωτερικής γαλήνης. Αυτή η αρχάγγελος πιστεύεται επίσης ότι είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης, βοηθώντας τους ανθρώπους να συνδεθούν με τον ανώτερο εαυτό τους και να επιδιώξουν το σκοπό της ζωής τους με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση. Όσοι αναζητούν την καθοδήγηση του Jophiel μπορεί να επωφεληθούν από τη στοργική, ανυψωτική του ενέργεια και την ικανότητά του να τους βοηθήσει να δουν τον κόσμο μέσα από έναν φακό ομορφιάς και χάρης.


Η Αρχάγγελος Jophiel θα σε βοηθήσει να μετατοπίσεις την προοπτική σου από το να εστιάσεις στο τι είναι λάθος και κακό, στο να δεις τα θετικά, την ομορφιά και τη μαγεία που είναι παντού γύρω σου.


Αρχάγγελος Muriel


Αρχάγγελος Muriel

Η Αρχάγγελος Μουριέλ είναι ένας όμορφος και ευγενικός άγγελος γνωστός για την ικανότητά του να φέρνει ειρήνη και αρμονία στις ζωές των ανθρώπων. Το όνομά της σημαίνει «Άρωμα του Θεού», και συχνά συνδέεται με το γλυκό άρωμα των λουλουδιών. Η παρουσία της Muriel λέγεται ότι φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας και είναι γνωστό ότι βοηθά στη συναισθηματική θεραπεία, ειδικά σε σχέση με τη θλίψη και την απώλεια. Πιστεύεται επίσης ότι συνεργάζεται στενά με τα ζώα και τον φυσικό κόσμο, βοηθώντας στην προστασία και τη φροντίδα τους.


Η Αρχάγγελος Μουριέλ είναι ένας ισχυρός αλλά ευγενικός Αρχάγγελος ειρήνης και αρμονίας που επιβλέπει τα συναισθήματα και τη διαίσθηση, με άνευ όρων αγάπη και συμπόνια.

Η Αρχάγγελος Μουριέλ βοηθά όλους όσους την επισκέπτονται, αλλά συνδέεται ιδιαίτερα με όσους νιώθουν ενσυναίσθηση ή παλεύουν με συναισθήματα. Η Muriel βοηθά επίσης άτομα που είναι έτοιμα να ανοιχτούν διαισθητικά στο επόμενο επίπεδο.


Αρχάγγελος Uriel


Αρχάγγελος Uriel

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι ένας ισχυρός και σοφός Αρχάγγελος του οποίου το όνομα σημαίνει "Ο Θεός είναι το φως μου". Είναι γνωστός ως Άγγελος της Σοφίας και του Φωτισμού και σχετίζεται με το να βοηθά τους ανθρώπους να βρουν σαφήνεια, ιδέες και κατανόηση. Ο Αρχάγγελος Ουριέλ είναι επίσης ο προστάτης των τεχνών και των επιστημών και μπορεί να βοηθήσει όσους επιδιώκουν να αναπτύξουν τις πνευματικές και ψυχικές τους ικανότητες. Συχνά απεικονίζεται να κρατά ένα πάπυρος, που αντιπροσωπεύει τη γνώση και τη σοφία, και μια φλόγα, που συμβολίζει το φως της θείας καθοδήγησης, αν και συχνά απεικονίζεται με ανοιχτό χέρι…

Το ανοιχτό χέρι του Αρχαγγέλου Ουριήλ αντιπροσωπεύει το άνοιγμα και την προθυμία να λάβουμε την αγάπη του Θεού και να παραμείνουμε πνευματικά αφοσιωμένοι.

Ο Ουριέλ ρίχνει φως στον κόσμο φωτίζοντας την ανθρωπότητα και βοηθώντας μας τον καθένα στο μονοπάτι της φώτισης.


Αρχάγγελος Azrael


Αρχάγγελος Azrael

Η Αρχάγγελος Αζραήλ είναι γνωστή ως ο Άγγελος του Θανάτου, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια που μπορεί να πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. Αντίθετα, είναι μία συμπονετική οδηγός που βοηθά τις ψυχές να περάσουν από τη φυσική ζωή στη μετά θάνατον ζωή. Η Azrael είναι επίσης γνωστό ότι παρέχει παρηγοριά και υποστήριξη σε όσους θρηνούν για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Λέγεται ότι έχει μια ηρεμιστική ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει να απαλύνει τον πόνο και τη θλίψη που συχνά συνοδεύουν τον θάνατο και την απώλεια. Επιπλέον, η Azrael πιστεύεται ότι βοηθά στην πνευματική μεταμόρφωση και μπορεί να προσφέρει καθοδήγηση σε όσους αναζητούν να απελευθερώσουν παλιά πρότυπα και πεποιθήσεις.


Το όνομα της Αρχάγγελου Αζραήλ σημαίνει «Που βοηθάει ο Θεός».

Η Αρχάγγελος Αζραήλ μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις μια ανασκόπηση ζωής τώρα.


Αρχάγγελος Zadkiel


Αρχάγγελος Zadkiel

Ο Αρχάγγελος Zadkiel είναι γνωστός ως ο άγγελος του ελέους, της συγχώρεσης και της μεταστοιχείωσης. Το όνομά του σημαίνει «Δικαίωση του Θεού», και συχνά απεικονίζεται να κρατά μια χρυσή φλόγα ή σπαθί. Ο Zadkiel λειτουργεί με τη βιολετί φλόγα, η οποία είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη μετατροπή της αρνητικής ενέργειας σε θετική ενέργεια. Είναι επίσης γνωστός για την ικανότητά του να βοηθά τους ανθρώπους να συγχωρούν τον εαυτό τους και τους άλλους και να απελευθερώνουν τα συναισθήματα ενοχής και τύψεων. Ο Zadkiel μπορεί να μας βοηθήσει με την πνευματική μεταμόρφωση, τη θεραπεία και την εύρεση εσωτερικής γαλήνης.


Ο Αρχάγγελος Zadkiel εκπέμπει χαρά, αγάπη, συγχώρεση, ελευθερία και έλεος.

Ο Zadkiel συνδέεται με την έβδομη ακτίνα, ή βιολετί φλόγα, και έχει μια τέτοια ανυψωτική δόνηση, απλά καλώντας τον Αρχάγγελο Zadkiel θα καθαρίσει και θα φωτίσει τη δόνηση σου...


Αρχάγγελος Chamuel


Αρχάγγελος Chamuel

Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ είναι γνωστός ως ο άγγελος της αγάπης και των ειρηνικών σχέσεων. Το όνομα του Chamuel σημαίνει «αυτός που αναζητά τον Θεό» και συχνά απεικονίζεται να κρατά μια καρδιά στο χέρι του. Βοηθά τους ανθρώπους να βρουν εσωτερική γαλήνη και αρμονία, καθώς και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους αγαπημένους τους. Ο Chamuel μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να βρούμε μια αίσθηση σκοπού και κατεύθυνσης στη ζωή μας, καθοδηγώντας μας προς τα πάθη και τις επιθυμίες μας. Είναι γνωστός για την ευγενική και στοργική του ενέργεια και μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα συναισθήματα του φόβου, του άγχους και της αμφιβολίας. Ο Chamuel είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για όποιον επιδιώκει να εμβαθύνει τη σύνδεσή του με το θείο και να καλλιεργήσει περισσότερη αγάπη και αρμονία στη ζωή του.


Ο Chamuel συχνά εργάζεται στα παρασκήνια για να μειώσει την ένταση, να ανακουφίσει τα βάρη και να απομακρύνει την ενέργεια του φόβου και του πόνου από την ύπαρξή μας.

Καλέσε τον Αρχάγγελο Chamuel να ενσωματώσει τη Θεία αγάπη και ειρήνη στη ζωή σου.


Αρχάγγελος Jeremiel


Αρχάγγελος Jeremiel

Ο Αρχάγγελος Jeremiel είναι ένα πνευματικό ον με απέραντη αγάπη και φως που είναι γνωστός ως ο άγγελος των ελπιδοφόρων οραμάτων και ονείρων. Το όνομα του Jeremiel σημαίνει «έλεος του Θεού», και συχνά καλείται να βοηθήσει όσους παλεύουν με τη θλίψη ή αναζητούν καθοδήγηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων ζωής. Αυτός ο Αρχάγγελος λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα συντονισμένος με την ενέργεια των Ακασικών Αρχείων, τα οποία περιέχουν πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν και το πιθανό μέλλον μας. Ο Jeremiel μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία για να αποκτήσουμε διορατικότητα και σαφήνεια σχετικά με την πορεία και το σκοπό της ζωής μας. Όταν επισκεπτόμαστε τον Jeremiel, μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημα πίσω από τις εμπειρίες μας.


Ο Αρχάγγελος Jeremiel βοηθά στην ανάπτυξη της διόρασης, στη λήψη προφητικών οραμάτων, στην κατανόηση του νοήματος των ονείρων και στην ταξινόμηση των αναμνήσεων του παρελθόντος για να αναθεωρήσετε τη ζωή σας.

Καλέσε τον όταν είσαι έτοιμος και πρόθυμος για βοήθεια και ο Αρχάγγελος Jeremiel θα σε βοηθήσει να επιλύσεις τις προκλήσεις και θα σε καθοδηγήσει να κάνεις αλλαγές που θα επηρεάσουν το μέλλον σου με θετικό τρόπο.


Αρχάγγελος Raziel


Αρχάγγελος Raziel

Ο Αρχάγγελος Ραζιήλ είναι γνωστός ως ο φύλακας των θείων μυστικών και μυστηρίων. Συχνά απεικονίζεται να κρατά ένα βιβλίο ή έναν πάπυρο, που συμβολίζει τη γνώση και τη σοφία που διαθέτει. Ο Raziel λέγεται ότι είναι ο Αρχάγγελος που μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πρόσβαση στην κρυμμένη γνώση και τις ιδέες που είναι πέρα ​​από την ανθρώπινη κατανόησή μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να διευρύνουμε τη συνείδησή μας και να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση του σκοπού μας στη ζωή. Ο Raziel συνδέεται επίσης με το στοιχείο του νερού, το οποίο αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα, τη διαίσθηση και τις ψυχικές ικανότητες. Μπορεί να μας βοηθήσει να περιηγηθούμε στα συναισθήματά μας και να ενισχύσουμε τη διαίσθηση και τις ψυχικές μας δυνάμεις.


Ο Αρχάγγελος Ραζιέλ είναι σαν τον μάγο των Αρχαγγέλων καθώς κρατά το κλειδί για να ξεκλειδώσει πολλά από τα μυστικά και τα μυστήρια του Σύμπαντος.

Η σύνδεση με τον Raziel μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις νέες πνευματικές ιδέες, να αναπτύξεις τις ψυχικές σου ικανότητες, να αφαιρέσεις τα εμπόδια, να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου και να συντονιστείς στη Θεία μαγεία και εκδήλωση!


Αρχάγγελος Sandalphon


Αρχάγγελος Sandalphon

Ο Αρχάγγελος Σανταλφόν είναι γνωστός ως ο άγγελος της μουσικής και της προσευχής. Λέγεται ότι μας βοηθά να συνδεθούμε με το θείο μέσω της μουσικής και μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε την παρουσία του Θεού. Ο Sandalphon συνδέεται επίσης με τη Γη και λέγεται ότι είναι ο άγγελος που είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά των προσευχών και των ευχών μας στον ουρανό. Είναι γνωστός για την ευγενική και υποστηρικτική του ενέργεια και λέγεται ότι είναι ένας υπέροχος σύμμαχος όταν αναζητά πνευματική ανάπτυξη και σύνδεση.


Ο Sandalphon δέχεται και παραδίδει προσευχές στο Θείο, ώστε να ακούγονται και να απαντώνται καθαρά.

Έχει επίσης μια στενή σύνδεση με το κρυσταλλικό πλέγμα και τις Ενέργειες της Νέας Γης.


Αρχάγγελος Sachiel


Αρχάγγελος Sachiel

Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ είναι γνωστός ως ο άγγελος της αφθονίας και της ευημερίας. Ο Sachiel συνδέεται με τον πλανήτη Δία και συχνά απεικονίζεται να φέρει ένα σκήπτρο ή κεραυνό, συμβολίζοντας τις επεκτατικές και καλοπροαίρετες ιδιότητες αυτού του πλανήτη. Ο Sachiel μπορεί να βοηθήσει στην εκδήλωση θετικών αποτελεσμάτων στα οικονομικά, τις σχέσεις και την προσωπική ανάπτυξη. Επικαλούμενος τον Αρχάγγελο Σαχιήλ, μπορεί κανείς να αξιοποιήσει την άφθονη και γενναιόδωρη ενέργεια του σύμπαντος και να ξεπεράσει τη νοοτροπία της σπανιότητας.


Ο Αρχάγγελος Sachiel είναι ο αρχάγγελος του νερού, του πλούτου, της επιτυχίας, της αφθονίας και της ευημερίας.

Ενώ η παρουσία του Sachiel ήταν σε μεγάλο βαθμό κρυμμένη από την ανθρωπότητα, τώρα κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της αληθινής αφθονίας, αγάπης και αρμονίας στη Γη.

Προσωπικά αισθάνομαι ότι ο Sachiel έρχεται περισσότερο στην επίγνωσή μας τώρα ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται πέρα ​​από την εκτίμηση των χρημάτων, του κέρδους και της δύναμης σε υψηλότερο επίπεδο από πράγματα όπως η αρμονία, η κοινότητα, η ειρήνη και η θετική συνδημιουργία με όλα τα όντα.


Αρχάγγελος Christiel


Αρχάγγελος Christiel

Η Αρχάγγελος Κρίστιελ είναι ένας λιγότερο γνωστός Αρχάγγελος που λέγεται ότι έχει μια όμορφη, απαλή ενέργεια που φέρνει την ενέργεια της συνείδησης του Χριστού. Είναι γνωστός για το ότι βοηθά τα άτομα να συνδεθούν με τον ανώτερο εαυτό τους και να θυμούνται την αληθινή πνευματική τους φύση.

Η Αρχάγγελος Κρίστιελ λέγεται επίσης ότι συνεργάζεται στενά με τους Αναληφθέντες Δασκάλους και πιστεύεται ότι είναι ένας ισχυρός οδηγός για όσους αναζητούν πνευματική φώτιση και μια βαθύτερη σύνδεση με το Θείο. Συχνά συνδέεται με το ροζ χρώμα και λέγεται ότι φέρνει μια αίσθηση ειρήνης, αρμονίας και αγάπης σε όλους όσους τον καλούν.


Η Christiel προσφέρει ισχυρή αγγελική υποστήριξη για να σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος στη Συνείδηση ​​του Χριστού ανάμεσα σε οποιεσδήποτε προκλήσεις ή αγώνες στη ζωή σου… Και αυξάνοντας τη δόνηση σου και διευρύνοντας τη συνειδητοποίησή σου, ώστε να μπορείς να ενσωματώσεις ένα υψηλότερο επίπεδο του Θεϊκού Φωτός της Συνείδησης του Χριστού σου.

Η Christiel ήταν σε μεγάλο βαθμό άγνωστη λόγω της τοποθεσίας της* και της δουλειάς της που προεδρεύει πολύ έξω από το 12-διάστατο γήινο βασίλειο, αλλά χρησιμεύει στο να μας φέρει υψηλότερο διαστατικό φως και επίγνωση στο γήινο επίπεδο, έτσι επεκτείνοντας τη συνείδησή μας μπορούμε να συντονιστούμε με το απίστευτο βοήθεια και παρουσία.


Επικαλεστείτε τους Αρχαγγέλους


Μια απλή αλλά ισχυρή Επίκληση Αρχαγγέλου είναι απλά:


Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στέκεται δίπλα μου στο Νότο…

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ στην Ανατολή.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ στέκεται στα βόρεια...

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στη Δύση…

Ο Αρχάγγελος Σανταλφόν παρακάτω…

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον πάνω…


Σας ευχαριστώ για την προστασία, το θεραπευτικό φως, την καθοδήγηση και τη θεϊκή επικοινωνία.

Σας ευχαριστώ που συνδεθήκατε μαζί μου τώρα.


Μπορείς να προσθέσεις οποιουσδήποτε επιπρόσθετους Αρχαγγέλους με τους οποίους έχεις σύνδεση ή θέλεις να συνδεθείς.


Όταν σκέφτεσαι ή λες αυτά τα λόγια, μετά ηρεμήσε το μυαλό σου, εστιάστε την επίγνωσή σου στην περιοχή της καρδιάς σου και με πρόθεση και εξάσκηση θα βιώσεις τις πολλές ευλογίες της σύνδεσης με τους Αρχαγγέλους.


Όλες οι εικόνες δημιουργήθηκαν με το πρόγραμμα τεχνιτής νοημοσήνης Lexica.art


1.116 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page