top of page
  • Εικόνα συγγραφέαOlga

Αριθμολογία: Πώς να βρεις τον αριθμό του πεπρωμένου σου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι φέρνουν την πνευματικότητα στη ζωή τους. Μερικοί άνθρωποι αναλογίζονται εδάφια της Αγίας Γραφής, άλλοι γράφουν σε ένα ημερολόγιο, κάποιοι μπορεί να διαλογίζονται και άλλοι μπορεί να στραφούν σε πρακτικές όπως η αστρολογία, οι κάρτες ταρώ και η αριθμολογία. Οι αγγελικοί αριθμοί - επαναλαμβανόμενες ακολουθίες τριών ή τεσσάρων αριθμών που εμφανίζονται σε τυχαία σημεία για να μεταδώσουν ένα θεϊκό μήνυμα - είναι σημαντικοί στην αριθμολογία, όπως και οι αριθμοί της διαδρομής ζωής.


τι είναι αριθμός πεπρωμένου

«Η αριθμολογία είναι μια από τις πολλές αρχαίες επιστήμες ή σοφίες που χρησιμοποιούν μαθηματικά, αριθμούς και υπολογισμούς που εφαρμόζονται ανά τους αιώνες και ο στόχος είναι να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε και τι είμαστε ικανοί», εξηγεί “αναγνώστρια” ταρώ και ενεργειακή θεραπεύτρια Dilosh από το Girl & Her Moon.

 


Ένας από τους πιο δημοφιλείς και πολύ αναγνωρισμένους αριθμούς που σχετίζονται με ένα άτομο είναι αυτός που σχετίζεται με την πορεία της ζωής του. Οι αριθμοί του πεπρωμένου μπορούν να υπολογιστούν χρησιμοποιώντας τα γενέθλιά σου. Μόλις υπολογίσεις τον αριθμό ττου πεπρωμένου θα έχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος/α είσαι και πού βρίσκονται τα δυνατά σου σημεία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αριθμό του πεπρωμένου για να ανανεώσεις τις αποφάσεις σου σχετικά με την εργασία, την οικογενειακή ζωή, τις ρομαντικές σχέσεις και πολλά άλλα. Το να μάθεις ότι ο αριθμός του πεπρωμένου σου σχετίζεται με την επιχειρηματικότητα απλώς μπορεί να σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις επιτέλους αυτήν την επιχείρηση, για παράδειγμα. Ή ίσως θα διαπιστώσεις ότι ο αριθμός του πεπρωμένου σου σχετίζεται με το να είσαι ένα άτομο με ενσυναίσθηση και φροντίδα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση στις προσωπικές σου σχέσεις. Φυσικά, οι αριθμοί του πεπρωμένου είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ όταν πρόκειται για μεγάλα πράγματα της ζωής, αλλά μπορεί να διαπιστώσεις ότι η ανακάλυψη των δικών σου σου δίνει λίγη σαφήνεια.


Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους αριθμούς του πεπρωμένου, τι σημαίνουν και πώς μπορείς να βρεις τον δικό σου.


Τι είναι ο αριθμός του πεπρωμένου;

«Οι αριθμολόγοι πιστεύουν ότι, όπως και οτιδήποτε άλλο υπάρχει, οι αριθμοί έχουν ενέργεια», εξηγεί η Erin River Sunday, σύμβουλος αστρολόγος στο Birthdate Co. «Ο αριθμός του πεπρωμένου είναι ένας από τους πιο αξιόλογους στην αριθμολογία επειδή προορίζεται να αντικατοπτρίζει τον σκοπό του ατόμου. Στη Γη. Επίσης μερικές φορές ονομάζεται αριθμός «Μονοπάτι Γέννησης», υποδεικνύοντας πάλι τη συσχέτισή του με τα επαναλαμβανόμενα θέματα της ψυχής μας και την τελική κατεύθυνση σε αυτή τη ζωή».


Ο αριθμός της διαδρομής της ζωής σου μπορεί να αποκαλύψει πράγματα για εσένα, όπως ορισμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας ή δεξιότητες που έχεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να υποδείξει ορισμένες από τις ελλείψεις σου που ίσως χρειαστεί να εργαστείς λίγο παραπάνω για να τις ξεπεράσεις..


Πώς να υπολογίσεις τον αριθμό του πεπρωμένου σου:

Η εύρεση του αριθμού ττου πεπρωμένου σου περιλαμβάνει λίγα απλά μαθηματικά, οπότε βγάλε το σημειωματάριό σου.


Η Sunday εξηγεί, "Ο ​​αριθμός διαδρομής ζωής φτάνει μέσω ενός απλού υπολογισμού αθροίσματος όλων των αριθμών της ημερομηνίας γέννησής σας. Αυτό περιλαμβάνει τον μήνα, την ημέρα και το έτος. Όταν προστεθούν μαζί, ένας αριθμός 0-9 ή 11, 22 , ή θα προκύψει 33 και αναφέρεται ως ο αριθμός της διαδρομής της ζωής σας."


Σημειώνει ότι θα θέλεις να μειώσετε τον μήνα, την ημέρα και το έτος γέννησης σε μονοψήφιο αριθμό και να μειώσετε από εκεί. Οποιαδήποτε μηδενικά αφαιρούνται, οπότε ένα 20 γίνεται 2, για παράδειγμα. Οι αριθμοί 11, 22 και 33 δεν μειώνονται περαιτέρω επειδή είναι κύριοι αριθμοί.


Ακολουθεί ένα παράδειγμα που έδωσε η Sunday για να επεξηγήσει την έννοια:


Εάν τα γενέθλιά σου είναι στις 14 Ιουλίου 1991, αυτό θα ήταν 7 + 5 + 2 = 14 και μετά 1 + 4 = 5. Άρα, αυτό το άτομο θα έχει τη διαδρομή ζωής με αριθμό 5.


Το 7 είναι για τον μήνα (Ιούλιος), πήραμε 5 από την πρόσθεση του 1 και του 4 στον 14ο, και μετά παίρνουμε το έτος και προσθέτουμε κάθε αριθμό ξεχωριστά ως 1 + 9 + 9 + 1 για να πάρουμε το 20. Θυμήσου, αφαιρούμε όλα τα μηδενικά, οπότε καταλήγουμε στο 2. Προσθέσε το 7, το 5 και το 2 για να πάρεις το 14, και στη συνέχεια το χωρίζεις σε 1 + 4 για να πάρεις το 5 ως τον αριθμό της διαδρομής ζωής.


Αν σου φαίνεται πολύ περίπλοκο ή πιστεύεις ότι δεν το ένανες σωστά, μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσετε έναν από τους πολλούς υπολογιστές αριθμού του πεπρωμένου που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο.


Έννοιες αριθμού διαδρομής ζωής:


Διαδρομή ζωής 1: Εάν ο αριθμός της διαδρομής της ζωής σου είναι 1, είσαι δραστήριος/α, γεμάτος/η αυτοπεποίθηση, εφευρετικός/η και στοχαστικός/η, σύμφωνα με την Sunday. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν καλούς επιχειρηματίες.

Διαδρομή ζωής 2: Σύμφωνα με την Dilosh, τα άτομα με αυτόν τον αριθμό διαδρομής ζωής είναι συνήθως λάτρεις της ειρήνης που είναι καλοί στο να είναι διπλωματικοί και να διαμεσολαβούν σε διαφορές. Τείνουν επίσης να είναι συναισθηματικοί, συμπονετικοί και περιποιητικοί.


Διαδρομή ζωής 3: Η Sunday εξηγεί ότι τα άτομα με αυτήν την πορεία ζωής τείνουν να είναι χαρούμενα, ενθουσιώδη, αστεία και επικοινωνιακά. Εάν αυτή είναι η πορεία της ζωής σου, μάλλον σου αρέσει να διασκεδάζετε.

Διαδρομή ζωής 4: Εάν ο αριθμός της διαδρομής της ζωής σου είναι 4, μερικές από τις λέξεις που λέει η Dilosh μπορεί να σε περιγράψουν είναι: λογικός/ή, έξυπνος/η, σταθερός/η, τακτικό/ή, σοβαρός/ή, ρεαλιστής/στρια και πραγματιστής/στρια.

Διαδρομή ζωής 5: Οι λέξεις που χρησιμοποιεί η Sunday για να περιγράψει τους ανθρώπους με αυτόν τον αριθμό πεπρωμένο είναι προσαρμοστικές, γενναίες, γοητευτικές και κοινωνικές. Σε αυτούς τους ανθρώπους αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής.

Διαδρομή ζωής 6: Η Dilosh σημειώνει ότι οι άνθρωποι με τον αριθμό της διαδρομής ζωής 6 είναι γνωστό ότι είναι υπεύθυνοι, στοργικοί, συμπονετικοί, παρηγορητές και στοργικοί.

Διαδρομή ζωής 7: Σύμφωνα με την Sunday, όσοι έχουν αυτόν τον αριθμό διαδρομής ζωής είναι τυπικά αξιοπρεπείς, φυσικοί, επιστημονικοί και φιλομαθείς. Πιθανότατα απολάμβανες το σχολείο και ίσως ακόμη και πήγαινες στην εκπαίδευση ως καριέρα.

Διαδρομή ζωής 8: Οι άνθρωποι που έχουν αριθμό πεπρωμένου 8 είναι πραγματικοί λάτρεις, σύμφωνα με την Dilosh. Είσαι πιθανώς φιλόδοξος/η, προσανατολισμένος/η στο στόχο και υψηλών επιδόσεων.

Διαδρομή ζωής 9: Εάν αυτός είναι ο αριθμός του πεπρωμένου σου, είσαι καλλιτεχνικός, συμπονετικός, δραματικός και φιλάνθρωπος άνθρωπος σύμφωνα με την Sunday. Σημειώνει, μάλιστα, ότι οι άνθρωποι με αυτόν τον αριθμό πεπρωμένου εμποτίζουν ό,τι κάνουν με μια βαθιά αίσθηση εξερεύνησης.

Τι είναι οι κύριοι αριθμοί;

Εάν υπολογίσες τον αριθμό του πεπρωμένου σου και συναντήσες ένα 11, ένα 22 ή ένα 33, αυτό είναι που οι αριθμολόγοι αποκαλούν κύριο αριθμό.


«Οι αριθμολόγοι συνδέουν αυτούς τους επαναλαμβανόμενους αριθμούς με μεγάλη δύναμη και ενέργεια «παλιάς ψυχής»», εξηγεί η Sunday. "Υπάρχει μια εγγενώς νευρική ενέργεια για τον έλεγχο των αριθμών που ζητάει να διοχετευθούν. Οι άνθρωποι που τους βρίσκουν στο όνομά τους ή στο μονοπάτι της ζωής τους πιθανότατα θα αισθανθούν μια ισχυρή έλξη προς τα επιτεύγματα, την αυτοθυσία και την τελική μεταμόρφωση στη ζωή τους."


Σύμφωνα με την Dilosh, ο κύριος αριθμός 11 συνδέεται με ανθρώπους που είναι πνευματικοί αγγελιοφόροι, ειρηνοποιοί, καλλιτέχνες, θεραπευτές, σύμβουλοι, ευαίσθητοι, οξυδερκείς, παθιασμένοι εραστές, υπομονετικοί και μουσικοί, μεταξύ άλλων.


Αν βρεις τον κύριο αριθμό 22 στον αριθμό του πεπρωμένου σου, μπορεί να είσαι ρομαντικός ή ονειροπόλος που χρησιμοποιεί τα όνειρα και τα οράματά σας για να εμπνεύσει άλλους, σύμφωνα με την Dilosh.


Ο κύριος αριθμός 33 σημαίνει ότι ε´σαι κάποιος που έχει πνευματικά ενδυναμωτική επιρροή στους άλλους. Μερικές από τις άλλες λέξεις που χρησιμοποιεί η Dilosh για να περιγράψει τους ανθρώπους με αυτόν τον κύριο αριθμό είναι γενναιόδωροι, ευγενικοί, ταπεινοί, προστατευτικοί, κατανοητοί, δημιουργικοί και γοητευτικοί.

βρες τον αριθμό του πεπρωμένου σου και τι σημαίνει

Εσένα ποιος είναι ο αριθμός πεπρωμένου σου; Γράψε μας στα σχόλια και πες μας αν συμφωνείς με τα χαρακτηριστικά του! Ή μοιράσου το στα social μαζί με το άρθρο μας και το #skyegr


7.999 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page