top of page
  • Εικόνα συγγραφέαOlga

Καλώς ήρθες στο Skye! Το μοναδικό site που συνδυάζει την πνευματικότητα με τη σύγχρονη ζωή!

Μία ανάρτηση γνωριμίας, το όνομα μου είναι Όλγα και λατρεύω ο,τι έχει να κάνει με spirituality και φυσικά με ο,τι μπορεί να κάνει τη ζωή πιο εύκολη.


πρώτη γνωριμία, Skye, ο δρόμος για μια ζωή πιο ολοκληρωμένη, ευτυχισμένη, ήρεμη

Από μικρή ηλικία, η μητέρα μου με μύησε στον κόσμο του διαλογισμού και της γιόγκα. Το πρώτο σχετικό βιβλίο που διάβασα, ήταν δικό της, και μιλούσε για το πως επηρεάζουν οι λέξεις τη ζωή μας. Εξαιρετικό για να ξεκινήσεις το ταξίδι προς την τέχνη του manifastation ή αλλιώς "θετικές δηλώσεις".

 

"Το μυστικό της εύκολης ζωής" του James Mangan (original: "The secret of perfect living"), είναι ένα υπέροχο βιβλίο που σου εξηγεί γιατί χρειάζεται να δίνουμε περισσότερη σημασία στις λέξεις που χρησιμοποιούμε, αλλά για αυτό θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο.

Έχοντας περάσει από διάφορες δουλειές, αποφάσισα να επιστρέψω στο blogging και να μοιραστώ όλα όσα έχω μάθει, μαθαίνω και εφαρμόζω, δείχνοντας πως η ολιστική ζωή είναι πολύ πιο απλή απ' ότι κανείς φαντάζεται.


Σε αυτό το blog θα δούμε και θα αναλύσουμε τρόπους που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας, έξυπνες ιδέες, αλλά και συμβουλές και νέα σχετικά με τη ψηφιακή ζωή για εργασία και για ψυχαγωγία. Εφαρμογές και hacks που μπορούν να μας γλιτώσουν πολύτιμο χρόνο. Σε ευχαριστώ που διάβασες αυτό το πρώτο μου άρθρο στο Skye, ελπίζω να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας και να μας ακολουθήσεις στα social media!



14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page