top of page
  • Εικόνα συγγραφέαOlga

10+1 Προϊόντα από την Amazon για την οργάνωση του σπιτιού

Είσαι έτοιμος να οργανώσεις το σπίτι σου; Έχεις πάθος με την οργάνωση; Ή ψάχνεις για το τέλειο δώρο για κάποιον που αγαπά την οργάνωση όλων των πραγμάτων; Είσαι στο σωστό μέρος. Δες αυτά τα 11 απίστευτα εργαλεία οργάνωσης χωρίς τα οποία δεν μπορείς να ζήσεις!!!

πως να οργανώσεις το σπίτι σου με αυτά τα έξυπνα gadgets

Ένα οργανωμένο σπίτι είναι σαν μια μηχανή που έχει λαδώσει καλά. Εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και απογοήτευση από την αναζήτηση πραγμάτων που ξέρει ότι έχεις κάπου, αλλά δεν θυμάσαι που!


Υπάρχουν φθηνοί τρόποι οργάνωσης με δοχεία που έχεις ήδη στη διάθεσή σου. Πράγματα όπως βάζα, χαρτόκουτα από κινητά τηλέφωνα ή σταθερά ή καλάθια που έχεις εδώ και χρόνια είναι εξαιρετικά για να δημιουργήσεις ζώνες και να οργανώσεις έναν χώρο.


Υπάρχουν όμως και μερικά πολύ ωραία gadget που μπορούν να βελτιστοποιήσουν τον χώρο σου και να τον κάνουν να φαίνεται υπέροχος. Εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα ταυτόχρονα, δώσε προτεραιότητα και προγραμμάτισε εκ των προτέρων. Ψάξτε. Και φτιάξε έναν προϋπολογισμό που λειτουργεί για εσένα. Υπάρχουν κάποια εργαλεία οργάνωσης που έχω συλλέξει αργά με την πάροδο του χρόνου και άλλα που περίμενα μέχρι να υπάρξει μια καλή προσφορά που λειτουργούσε για την καρδιά και το πορτοφόλι μου.


 

Ας δούμε 11 εργαλεία οργάνωσης που μπορείς να αποκτήσεις για τον εαυτό σου ή τους δικού σου ανθρώπους.


Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους affiliate. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τη επίσημη ανακοίνωση affiliate.


Εργαλεία οργάνωσης κουζίνας

Μια οργανωμένη κουζίνα σημαίνει ταχύτερη προετοιμασία γευμάτων, εύκολη ροή μεταξύ των εργασιών και έναν φιλόξενο χώρο για διασκέδαση. Αυτά τα τρία gadget οργάνωσης του σπιτιού έχουν αλλάξει το “παιχνίδι” στο σπίτι μας.


Δοκίμασα διάφορες μεθόδους για την αποθήκευση των καπακιών. Αγόρασα 4 διαφορετικά προϊόντα και δοκίμασα το καθένα. Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα έναν πλαστικό κάδο για τα καπάκια, αλλά παρόλα αυτά δυσκόλευε τα πράγματα. Αυτός το πραγματάκι έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη λειτουργικότητα των άλλων εργαλείων που χρησιμοποιήσαμε και δοκιμάσαμε. Τώρα είναι εύκολο να βρεις καπάκια και να διατηρήσεις τον χώρο τακτοποιημένο.


Η αποθήκευση κονσέρβας απευθείας στο ράφι καταλαμβάνει πολύ χώρο και δυσκολεύει την εύρεση των λαχανικών, ή των ρεβιθιών που ψάχνεις. Αυτός ο οργανωτής κονσερβών, από την άλλη πλευρά, έχει μικρό αποτύπωμα και μεγιστοποιεί τον κατακόρυφο χώρο σου. Μπορείς να αποθηκεύσεις έναν τόνο κονσερβοποιημένων προϊόντων και είναι εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις.


Αν ψάνεις για ένα ντουλάπι που αξίζει Instagram posts, αυτά τα δοχεία είναι ο καλύτερος τρόπος για να τπ πετύχεις. Δίνουν μια νότα επαγγελματικής οργάνωσης στο χώρο σου. Αλλά δεν είναι απλώς ωραίο να τα βλέπεις, είναι επίσης εξαιρετικά λειτουργικά. Τα δοχεία δημητριακών είναι τα αγαπημένα μου, αλλά τα χρησιμοποιούμε για όλα τα χύμα είδη μας, όπως αλεύρι, ζάχαρη και όσπρια.


Εργαλεία οργάνωσης μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερα χρησιμοποιούμενος χώρος σε κάθε σπίτι. Είναι πολυσύχναστες περιοχές που αξιοποιούνται καθημερινά. Θέλουμε να είναι όμορφα και χρειαζόμαστε να είναι εξαιρετικά λειτουργικά. Αλλά συχνά, η πρόκληση είναι ο χώρος. Πολλά μπάνια έχουν πολύ λίγο αποθηκευτικό χώρο, επομένως η προσεκτική οργάνωση είναι απαραίτητη. Εδώ είναι μερικά εργαλεία οργάνωσης μπάνιου που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον χώρο σου!


Ένα από τα κλειδιά για την οργάνωση κάτω από το νεροχύτη/νυπτήρα είναι η δημιουργία δομής στο χώρο. Εάν δεν υπάρχει δομή, τότε τα πράγματα θα καταλήξουν στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο και θα είναι δύσκολο να βρεθούν. Τα ράφια με συρτάρια μπορούν να προσφέρουν ακριβώς τη δομή που χρειάζεσαι σε αυτή την τεράστια περιοχή. Ειδικά τα συρτάρια διευκολύνουν την πρόσβαση στα πράγματα που αποθηκεύεις. Απλώς φροντίσε να μετρήσεις τον χώρο σου πριν αγοράσεις οποιοδήποτε αντικείμενο, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει!


Δεν χρειάζεται πλέον να χάνεις πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο από μια ντουλάπα ή στο υπόγειο για να αποθηκεύσεις επιπλέον χαρτί υγείας. Αυτές οι ομορφιές μπορούν να μείνουν σε κοινή θέα και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από χαρτί σε μια κακή στιγμή!


Εργαλεία οργάνωσης γραφείου

Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσα να επισημάνω για να οργανώσετε το γραφείο σας, υπάρχει ένα συγκεκριμένο εργαλείο οργάνωσης στο οποίο θέλω να εστιάσω εδώ. Μπορείτε να πείτε αντίο σε οποιοδήποτε χάος καλωδίων στον χώρο σας.


Αυτές οι εύχρηστες λωρίδες Velcro είναι ιδανικές για να τυλίξεις καλώδια και να απαλλαγείς από τη “φωλιά” των καλωδίων σε συτάρια και ντουλάπια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως εδώ, για να μαζέψεις μεμονωμένα καλώδια. Ή μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να τακτοποιήσετε ένα γραφείο, ένα κομοδίνο ή οποιαδήποτε περιοχή όπου έχετε επιπλέον μήκος καλωδίων για οθόνη, λάμπα, εκτυπωτή κ.λπ.


Εργαλεία οργάνωσης πλυντηρίου

Σχεδόν καθημερινά, πράγματα μπαίνουν και βγαίνουν από το πλυσταριό μας. Μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα ή ένα μέρος που προκαλεί απογοήτευση και χάσιμο χρόνου. Εδώ είναι μερικά εργαλεία οργάνωσης του σπιτιού που μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις αυτό το χώρο τακτοποιημένο και τακτοποιημένο


Οι κάδοι είναι ιδανικοί για να περιέχουν απορρυπαντικά ή καθαριστικά για το σπίτι. Οι διάφανοι κάδοι είναι χρήσιμοι για πράγματα που βρίσκονται στο ύψος των ματιών ή πιο πάνω. Αυτοί οι ακρυλικοί κάδοι καθαρίζονται εύκολα σε περίπτωση που χυθούν, βοηθούν να ταξινομήσεις παρόμοια προϊόντα και κρατάς τακτοποιημένα όλα τα οικιακά καθαριστικά.


Λατρεύω μια καλή ετικέτα και είναι ακόμα καλύτερα όταν δεν χρειάζεται να τη φτιάξω μόνη μου. Αυτές οι ετικέτες είναι καθαρές και απλές για να μην αναφέρουμε προσιτές. Οι κάδοι ετικετών και τα καλάθια βοηθούν να διατηρήσεις έναν χώρο καθαρό και να ξέρουν όλοι στο σπίτι πού να βρουν αντικείμενα και κυρίως πού να τα επιστρέψουν!!!


Το τελικό προϊόν οργάνωσης για το δωμάτιο πλυντηρίων είναι αυτό το σιδερώστρα. Είναι ιδανικό για να μεγιστοποιήσεις τον κατακόρυφο χώρο σου και να κρατάς τη σιδερώστρα μακριά από το πάτωμα - όταν φυσικά δεν χρησιμοποιείται!


Εργαλεία οικιακής οργάνωσης

Τώρα για μερικά άλλα εργαλεία οργάνωσης του σπιτιού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πολλούς διαφορετικούς χώρους στο σπίτι.


Εάν έχεις ένα μακρύ ξύλινο ράφι και θέλεις να δημιουργήσεις ζώνες χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάδους ή καλάθια, αυτό είναι το καλύτερο για εσένα. Στην ντουλάπα μας, οι τσάντες μου έπεφταν συνεχώς και γινόταν ένας ακατάστατος στοίβας. Τα ακρυλικά διαχωριστικά ραφιών δημιούργησαν δομή στο χώρο και δημιούργησαν έναν όμορφο αισθητικά χώρο. Είναι επίσης εξαιρετικά για να δημιουργήσουν ζώνες για στοιβαγμένες πετσέτες ή διπλωμένα πουλόβερ.


Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αυτές οι θήκες ετικετών είναι ιδανικές για την προσθήκη ετικετών σε ένα καλάθι ή πλαστικό κάδο. Μπορείς εύκολα να γράψεις πάνω τους με κιμωλία ή να εκτυπώσεις μια ετικέτα σε χαρτί και να την βάλεις στη θήκη.



Είναι διασκεδαστικό να οργανώνεις το σπίτι σου με όλα τα έξυπνα gadget που είναι διαθέσιμα. Αλλά το να γνωρίζεις ποιες είναι πραγματικά καλά και λειτουργούν όπως περιγράφεται μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Αυτά τα ελεγμένα προϊόντα είναι χρήσιμα για να φέρουν περισσότερη οργάνωση στο σπίτι σου, να μεγιστοποιήσουν τον αποθηκευτικό σου χώρο και να δώσουν σε μια περιοχή μια αίσθηση επαγγελματικής οργάμωσης.


Μοιρασου τα αγαπημένα σου προϊόντα οργάνωσης παρακάτω!


153 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page